27 Ekim 2013 Pazar

3 Kasım Sana Bir Sır Vereceğim Fragmanı 16.Bölüm


Sana Bir Sır Vereceğim 16.Bölüm Özeti

Çağla'nın Tilki'nin geçmişteki suçlarını ortaya çıkarması tüm ailenin kaderini değiştirecektir. Tüm sırların bir bir açığa çıkmasıyla Mehmet'in korkuları gerçek olmaya başlar. Herkes gerçek bir aile olmadıklarını öğrenmiştir artık… Aileyi kötülüklerden korumak için evden ayrılan Aylin ve Tilki’nin ise yaşanan bu gelişmelerden haberleri yoktur. İkili yeni hayatlarına doğru ilerliyorken yollarına çıkan yabancı onları bambaşka bir maceranın içine sürükler. Tüm zorluklara rağmen bir arada tutmaya çalıştığı ailenin parçalandığını görmek Mehmet’i perişan eder. Yolun sonuna geldiklerini düşünen Mehmet’in tek çözüm yolu her şeyi geride bırakıp gitmektir. Mehmet’in gidişine engel olmak isteyen Esra, Tilki ve Aylin’i geri getirmek için Savaş’ı oyuna dahil eder. Oysa Büyük Abi, Savaş'ı oyundan sonsuza kadar çıkarma kararını vermiştir bile... Tilki ve Savaş bir kez daha karşı karıya geleceklerdir. Ve Savaş’ın kaderi bir kez daha Tilki’nin ellerindedir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 3 Kasım'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 16.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-16-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder