9 Ekim 2013 Çarşamba

Merhamet 25.Bölüm Fragmanı 23 Ekim

Merhamet 25.Bölüm Özeti Deniz, Sermet’e olan duyguları yüzünden çok rahatsız oluyor. Bu karmaşadan kurtulmak için de Can’ı yeniden hayatına sokmaya karar veriyor. Peki ama, Deniz kalbine söz geçirebilecek mi? Atıf, anne ve babasının başına gelenlerden dolayı Fırat’ı suçlamaktadır. Fırat ise bu suçlamaları şiddetle reddetmektedir. Atıf intikam yeminleri etmektedir ancak, babası bulununcaya kadar öfkesini kontrol etmek zorundadır. Atıf’ın hastanede olduğunu öğrenen Deniz ve Can da hastaneye gelir. Narin, yaşananlarda Fırat’ın ne kadar payı olduğunu anlamak için Fırat ile yüzleşmeye gider ancak, Fırat çok kötü durumdadır. Ne yapacağını şaşıran Narin acılar içinde kıvranan Fırat ile ilgilenirken, gelen sürpriz bir ziyaretçi, Narin’in bir kez daha incinmesine neden olur. Sermet ve Fırat, Atıf’ın elinde olan belgelerin içeriğini öğrenebilmek için Sinan ve adamlarıyla birlikte Atıf’ın dağ evine gider. Fırat’ın Sermet’in kardeşi olduğunu öğrenen Sinan, Irmak ile ilgili duyguları yüzünden zor durumdadır. Bir şeyler sezen Sermet, Sinan’ı yakın takibe almıştır. Sinan’ın bu yüzden başı derde girecek midir? Sermet, Ali’den gelen telefonla Atıf’ın babası Silahtar Bey’in kaçırıldığı yeri öğrenir ve harekete geçerken dönüş yolunda Fırat, ağrılar yüzünden ölümle buruna gelir. Arabayı kullanan Sinan, Fırat’ı kurtaracak mıdır ? Fırat’ın nesi olduğu belli değildir ve kendine bir türlü gelememektedir. Geçmişte; Narin’in hayatına kaza sayesinde Deniz girer ve tüm yaşamı değişir. Deniz, yeni tanıdığı ve saflığı ve iyi kalpliliği ile onu şaşırtan Narin’e sahip çıkar. Hastaneden çıkan Narin bir an önce hayatına devam etmek zorundadır. Ancak Deniz’in yardımı ile evine döndüğünde evde gördükleri manzara sonucu Deniz, Narin’i kaptığı gibi kendi evine götürür. Bu evde kalmasına asla izin vermeyecektir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 23 Ekim'de ekrana gelecek olan merhamet 25.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/merhamet-25-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder