7 Ekim 2013 Pazartesi

Beni Böyle Sev 29.Bölüm Fragmanı 14 Ekim

Beni Böyle Sev 29.Bölüm Özeti Fahriye, Seda, Reyhan ve Eda’nın kurdukları tuzağa düşerek evde kilitli kalan Ayşem ve Ömer mahkemeye yetişemeyeceklerini anlamışlardır. Arkadaşlarını arayarak kapıları açmalarını isterler ancak sonuç alamazlar. Her ne kadar bu durum bütün planlarını alt üst etmiş gibi görünse de aslında baş başa olmaktan memnundurlar. Kendileri için hazırlanan sürprizler ise ayrılma acılarını daha da artırır. Adliye önünde Ömer ve Ayşem’i bekleyen Nail ve Reha bir kez daha karşı karşıya gelir. Reha boşanmanın bir an önce gerçekleşmesi için sabırsızlanmaktadır. Ancak her iki gencin de ortada olmayışıyla ortam gerilir. Üstüne bir de Eda’nın Nail ile sohbet etmesi bardağı taşıran son damla olur. Seda nihayet aklındaki soru işaretlerinden arınmış, duygularından emin bir halde Furkan ile mutluluğu yakalamış gibidir. Oysa ofise gelen esrarengiz bir mail yaklaşmakta olan fırtınanın habercisidir… Fahriye bloguna gelen e-postalara cevaplar ararken Reyhan da Nezih’in ortada görünmeyişinin gizemini çözmeye çalışmaktadır. Bunca şey yaşanırken kimse Nezih’in nerede olduğunu bilmemektedir. Aslında cevaplar Haluk’tadır . Haluk’un oğlu Deniz’in de gelmesiyle bekar evi iyice şenlenir. Deniz etrafında olup bitenleri keyifle izler, yeni arkadaş grubuna alışmaya çalışır. Nadide, hastaneden çıkmıştır. Üstelik de hiç umulmadık bir hamle ile herkesi şaşırtır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 14 Ekim'de ekrana gelecek olan beni böyle sev 29.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/beni-boyle-sev-29-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder