21 Ekim 2013 Pazartesi

Görüş Günü Kadınları 8.Bölüm Fragmanı FOX Tv


Görüş Günü Kadınları 8.Bölüm Özeti

Kudret’in ani ölümü hapishane içinde büyük bir sır perdesini beraberinde getirir. Süreyya, iki çocuğu ile yapayalnız kalmış hayata tutunmaya çalışırken, Hakkı onlara olabildiğince destek vermeye devam eder. Kurduğu plan işe yaramıştır ancak Süreyya, kocasının yarattığı dünyada yer edinmek istediğinden vakit kaybetmeden bu durumu Hakkı ile paylaşır. Sertaç, kendisi ile aynı koğuşa düşen ortağı Arif’ten olanların hesabını sorar. Gülay’ın yaşadığı büyük acıdan habersiz Arif’e inanmasa da karısının iyi durumda olduğunu düşünmektedir. Gülay yaşadıklarının sonunda komiser Mehmet’in ona verdiği destek ile kendi hayatı için keskin bir karar alır. Bu kararını Görüş Gününde kocası ile paylaşacaktır. Lale, Turgut’un ona yaptıklarını, aynı evde yaşadığı Zehra ve Kocası Ömer’den daha fazla gizleyemeyeceğini anladığında soluğu Turgut’un ofisinde alır. Turgut’u öldürmek, hapse girecek bile olsa yaşadığı acıyı hafifletecek ve yıllardır almak istediği intikamını almış olacaktır. Murat ise hapishaneden çıkacağını düşünmenin verdiği mutlulukla günleri sayarken yaptıklarını kısmen de olsa annesi ile paylaşır. Zehra oğlunun akıl sağlığını yitirdiğini düşünse de kimseye bir şey diyemez...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 28 Ekim'de ekrana gelecek olan görüş günü kadınları 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gorus-gunu-kadinlari-8-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder