27 Ekim 2013 Pazar

Güneşi Beklerken 18.Bölüm Fragmanı Kanal D 3 Kasım


Güneşi Beklerken 18.Bölüm Özeti

Kerem ile Barış bir kez daha karşı karşıya geliyor. Kerem, Hafize’nin kovulması için düğmeye basar. Barış, Nalan’ın ve onun yanında gördüğü kişinin peşindedir. Jale tedavi için Amerika’ya gitme kararı verir. Bu karar başta Melda olmak üzere herkesi şaşırtır. Zeynep’in zaman zaman Tayfun ile buluşup dertleştiğini öğrenen Cihan bu duruma çok bozulur. Tülin’i yanında tutmaya kararlı olan Cem, defile bahanesi ile Melis’i de işin içine katar. Tülin, Cem’i kızından uzak durması için uyarır. Okulda yemeklerden zehirlenme vakası yaşanır. Olaya Sevim Hanım müdahale etmek zorunda kalır. Fatura, Hafize’ye kesilmek üzeredir. Annesi okuldan atılırsa Yağmur’un da orada eğitimine devam etmesi imkansızdır. Zeynep, Kerem’i durdurmak için harekete geçer. Kerem bir şartla Hafize’nin kalmasını kabul eder. İkili anlaşırlar. Ancak anlaşmanın şartını yerine getirmek Zeynep için çok zordur. Bütün okul Zeynep’i konuşmaya başlayınca devreye Barış girer. Kerem ile Barış bir kez daha karşı karşıya kalırlar. Jale ise okula vedaya gelir. Onun yerine müdür olarak sürpriz bir isim belirlenmiştir. Yönetimdeki bu değişiklik herkes için sürpriz olur. Kerem ise aniden rahatsızlanır. Midesi çok kötü olan, evde yatak döşek yatan Kerem bunun arkasında Zeynep’in olduğunu düşünür. Yağmur yırttığı elbisenin parasını bulamayınca yanlış bir yola sapar. Zeynep, en yakın arkadaşına destek olmaya kararlıdır. Okulda yardıma ihtiyacı olanlar için bir açık arttırma düzenler. Zeynep’in vereceği öpücük de açık arttırmadadır. En yüksek fiyatı Kerem verir. Barış ise iyice gerilir. Yağmur’un derdine çare bulan Zeynep, çok mutludur. Ancak Kerem yine yapacağını yapar ve okuldakilere bir film izlettirir. Filmde izledikleri herkesi, özellikle Yağmur’u şok eder..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 3 Kasım'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 18.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-18-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder