10 Ekim 2013 Perşembe

İntikam 28.Bölüm Fragmanı izle 17 Ekim

İntikam 28.Bölüm Özeti

Öldüğünü zannettiği annesini yıllar sonra karşısında gören Yağmur, hazırlıksız yakalanıyor. Yağmur, annesine gerçek kimliğini söylemek ile intikam planlarına devam etmek arasında kalınca, devreye Ali giriyor. Hale’nin ortaya çıkışı, herkes için beklenmedik bir gelişme olur. Öldüğünü zannettiği annesini yıllar sonra karşısında gören Yağmur, hazırlıksız yakalanır. Peki, Yağmur annesine gerçek kimliğini söyleyecek midir? Yoksa, intikam planlarına devam mı edecektir? İşte bu kritik kararda Ali devreye girer. Yağmur’a annesinin tehlikeli olduğunu ve ona güvenmemesi gerektiğini söyler. Bunun için haklı nedenleri de vardır üstelik. Ağabey ile annesi arasındaki yakınlık, Yağmur’u yeni soru işaretlerine götürür. Eğer annesi sandığı kadar tehlikeli ise Rüzgar’ı uyarmak zorundadır. Ancak Hale çoktan torununu kucağına almıştır. Hala yoğun bakımda Derin’i bekleyen Rüzgar, Yağmur’un uyarısı ile bebeğe bakmaya gider fakat, Hale de bebek de hastanede değildir. Şahika ise, Derin’in evinde geçirdiği kaza nedeniyle basında şüpheli duruma düşer. Emre ve Cemre de çok geçmeden annelerinin Derin’in günlüğünün peşinde olduğunu anlarlar. İki kardeş Derin’i görmeye hastaneye giderler. Ancak Emre ile Rüzgar arasında büyük gerginlik yaşanır. Adil’in günlüğünün peşinde sadece Şahika yoktur. Gazeteci yazar Seçkin de aynı şeyin peşindedir. Üstelik Aslı da ona yardım etmektedir. Şahika, kapısını çalan beklenmedik misafir ile şok olurken, Derin ve Yağmur kimliklerini ortaya çıkaracak yeni bir tehdit ile karşı karşıya kalırlar..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 17 Ekim'de ekrana gelecek olan intikam 28.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/intikam-28-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder