20 Ekim 2013 Pazar

Güneşi Beklerken 17.Bölüm Fragmanı izle Kanal D



Güneşi Beklerken 17.Bölüm Özeti

Eski Kerem geri dönüyor Eski Kerem geri dönüyor. Zeynep’i kendisinden nefret ettirmek için verdiği sözü bozan Kerem’e ilk cezayı da Yağmur kesiyor. Kerem, ne pahasına olursa olsun Zeynep’i kendinden uzaklaştırmak zorundadır. Fakat bunu yaparken de en büyük acıyı o çeker. Ortada hiç bir şey yokken Kerem’in davranışı karşısında Zeynep ise gözyaşlarına boğulur. Ne olduğuna anlam veremeyen Zeynep, olanları bir tek Yağmur’a anlatır. Barış’ın aklı ise amcasındadır. Ya doğruyu söylüyorsa düşüncesini bir türlü aklından çıkartamaz. Gerçeği bulamadan içi rahat etmeyecek olan Barış, ailesinin ölümünü araştırmaya başlar. Cihan Hoca’ya verdiği tüm sözleri bozan Kerem, eski günlerine geri döner. Bu kararını ilk Can ile paylaşır. Çok istekli olmasa da Can mecburen Kerem’in yanındadır. Fakat Kerem yeni hedefini açıkladığında ise işler değişir. Çünkü yeni oyun Can’ın ilk kez yapamayacağı zorlukta ve hiç beklemediği bir isimle ilgilidir. Jale’nin tedavisi ile ilgili ise Murat’tan kötü haber gelir. Tülin ise Cem tarafından iyice köşe sıkıştırılmıştır. Elindeki görüntülerle tehdit ettiği Tülin’i zorla istediği her zaman görmeye çalışır. Ancak Tülin, onu hastalık bahanesi ile atlatır. Ancak Cem onu çok yakından takip etmektedir. Üstelik onu Cihanla birlikte çok da sağlıklı görünce beklenmedik bir hamle yapar. Kerem’in Zeynep’in kendisinden nefret etmesini sağlayacak planı işe yarar ancak, bedeli herkes için ağır olur. Jale ise tedavi için son umut olarak Amerika’ya gidecektir. Okul müdürü olarak yerine geçecek isim ise herkes için şaşırtıcıdır..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 27 Ekim'de ekrana gelecek olan güneşi beklerken 17.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-17-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder