22 Aralık 2015 Salı

Kaderimin Yazıldığı Gün 50. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

Hayat Kahraman ve Elif’i sinamaktan vazgecmiyor… Elif ve Kahraman yeni dogacak bebeklerinin heyecanini yasamaktadirlar... Ancak Defne yine huzurlarini kacirmayi basarir. Ece’yi kacirmistir... Kahraman soke olur. Hamileligi zor gecen Elif’ten bunu saklamaya karar verir... ote yandan Toprak’i ve Elif’i alamayan Soner cok gergindir.. Defne ve Ece’yi gizli bir yere yerlestirir... Defne alacagini almis, gitmek icin sabirsizlanmaktadir... Ama Soner’in buna izin vermeye niyeti yoktur... Maksut ve sukran’in planlarini ogrenen Saadet yikilmistir... Derhal Yakup’u arar... Onlar da bir oyun oynayacaklardir... Kahraman, Defne ve Ece’nin pesine duser... Kazayi yapan sofor hastanededir, hala uyanmamistir... Kahraman uyanmasini beklerken, Soner’de soforun konusmamasi icin plan yapmaktadir... Selim’in kendisini aldattigini dusunen Melek ise donusu zor bir karar alir... Bu kararindan hic ummadigi bir sebeple vazgececektir.. Elif eve sikisip kalmistir... Soner ise Defne’ye oyun oynarken, Elif’e yakin olmaya calismaktadir, kararindan donmeye niyeti yoktur... Kahraman Defne’ye ulasmaya cok yakinken, Soner Elif’in cok yakinindadir...

Aşk Yeniden 35. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

Zeynep ve Fatih Meryem’in Ertan’a zarar vermesini engellemek için habersizce peşlerine düşerler. Limanda hiç beklemedikleri bir şekilde Şevket’in de Vahit’le hesaplaşmakta olduğunu görürler. Şevket ve Meryem’in suçlu duruma düşmemesi için kafa kafaya verip bir plan yaparlar. Öte yandan malikânede de Mukadder ve Gülsüm, Zeynep ve Fatih’i bir araya getirebilmenin planları içindedirler. Fatih ve Zeynep gerçekte ayrılmadıklarını herkesten saklamaya çalışıp bu uğurda planla oyun içinde oyun çevirirken Orhan da kendi ilişkisi için bir takım planlar peşindedir. Çiftlerin birbirlerinden habersiz yaptığı planlar ister istemez bir noktada kesişir ve hepsi için romantik bir gün geçirme hayali suya düşer.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

Silah ticaretinin yürütüldüğü masa açıkça devletin gazabına uğramıştır. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası olacaktır. Hızır, ateş hattının ortasında gibidir. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraşır. Meryem'i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarsar. Meryem'in gözaltına alınması Nazlı'nın aileye kendini kabullendirmek adına sarf ettiği tüm çabaları çöpe atar. Hızır da açıkça tepkisini gösterir Nazlı'ya. Hızır'ın bütün derdi Meryem'in "masumum" deyip serbest kalmasıdır. Meryem vicdanı ile ailesi arasında gelgit yaşamaktadır. Meryem vicdanının sesini dinleyip sıcak yuvasına dönmek yerine cezaevine girmeyi yeğler.

Mayıs Kraliçesi 7. Bölüm Fragmanı 29 Aralık Salı

Nehir’in, Asu’nun öz kızı olduğunu öğrenen Feryal, bu gerçekleri daha fazla saklamak istemez ve Asu’ya gider. Öz kızını yıllar önce öldü sanan acılı anne Asu, Feryal’den duydukları ile büyük bir şok yaşar. Öz kızının Nehir olduğunu ve yanı başında yaşadığını öğrenen Asu’nun tepkisi merak konusudur! Yiğit, yıllar önce öldürülen abisi Önder’in cinayet davası ile ilgili çok önemli bir delil elde eder. Yiğit, abisini öldüren kişinin Asu’nun kocası Sencer olduğunu öğrenir ve Sencer’in şirketine baskına gider. Yiğit, bu konuda en büyük desteği savcı Alper’den alır. Nehir’in, babası Celil’den şiddet gördüğünü öğrenen Alper evi terk eder. Alper’in babasını terk etmesi üzerine Nehir ve Alper büyük bir tartışma yaşar. Aynı zamanda Nehir Saffeti’in sorgusu ile ilgili Alper’den bir açıklama beklemektedir. Alper hiçbir şekilde Nehir’e bir açıklama yapamayınca iki aşığın arası açılır. Nehir’in zor zamanlarında en büyük destekçisi ona deliler gibi aşık olan Oğuz’dur. Oğuz Nehir’i mutlu etmek için bir sürpriz hazırlamıştır. Alper, Yiğit’in talimatı üzerine Sencer’i tutuklar. Ancak Alper, Sencer’in sorgusu sırasında, Nehir’in babasını öldüren kişinin kendi babası olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. Sencer Alper’i, bu gerçekleri Nehir’e söylemekle tehdit edince, Alper köşeye sıkışır. Babasının katil olduğunu öğrenen Alper ne yapacaktır?

19 Aralık 2015 Cumartesi

Brooklyn Nine-Nine 3.Sezon 11.Bölüm Fragmanı 5 Ocak

Brooklyn Nine-Nine 3.Sezon 11.Bölüm fragmanı ile 5 Ocak 2016 Salı günü FOX ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek. Konunun devamında bölüm adı Hostage Situation olarak açıklanan yayınlamış olduğumuz Brooklyn Nine-Nine 3.Sezon 11.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler.

18 Aralık 2015 Cuma

Kara Ekmek 37. Bölüm Fragmanı 25 Aralık Cuma

ATV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan kara ekmek konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Bade'nin yaliya hangi amacla geldigi ortaya cikmak uzeredir. Taylan'i kurtarmak icin baska caresinin olmadigini anlayan Hale, Bade'ye yardim etmek zorunda kalir. Bade ve Hale ittifaki baslamis olur boylece... cetin'in gozunde aklansa da, Asiye Bade'den suphelenmeye devam eder. Baslarina acilan belalarin sorumlusunun Bade olduguna inandigi icinde onu desifre edecek bir sey bulmaya calisir. Ama attigi her adimdan Bade'nin haberinin oldugunu bilmemektedir. Asiye, ailesini korumak icin ugrasirken aslinda onlari nasil bir tehlikeye attigini fark ettiginde, belki de cok gec olacaktir... Bade, ablasi Selen'in diyetini isteyecektir cunku...

Karagül 101. Bölüm Fragmanı 25 Aralık Cuma

FOX TV ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan karagül konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Hayatinin en buyuk yalanini ogrenen Baran icin artik yuzlesme zamani gelip catar. Diger yandan konakta gergin bekleyis ve Ebru ile Narin arasindaki kavga devam etmektedir. Baran’in konaga gelmesiyle birlikte buyuk hesaplasma baslar.Bu hesaplasmadan en buyuk payi Kadriye alir.Kadriye, konagin sirlarla orulu duvarlari arasinda en buyuk gunahina dogru adim adim yaklasmaktadir. ozlem Kadriye’nin sirra acilan kapisinin anahtarini eline gecirir.Ebru, bir yandan Baran’a ulasmaya calisirken diger yandan Ada ile tamamen kopma noktasina gelir.Serdar’la evlenecegini aciklayan Ada, Ebru’yu iyice sikistirir.Baran ogrendigi gercekle bas edemez, savrulmaya baslar.Kenan’la konusmasindan sonra sorularina bir cevap bulabilmek icin kendisini amcasinin yaninda bulur.Ondan duymak istedigi cevaplarla icini bir nebze de sogutmak istese de Kendal’in soyledikleri karsisinda kendini kaybeden Baran belki de artik geri donemeyecegi bir yola girer.Bunun bedelini tum konak ahalisi odeyecektir...

Filinta 40. Bölüm Fragmanı 25 Aralık Cuma

TRT 1 ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan filinta konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Padisah’a karsi duzenlenen isyana kalkisanlarin pesine dusecekler, fakat bu arastirma onlari bambaska planlarin icine itecektir. Filinta Mustafa, bu isyanin arkasinda suphelendigi sehzade Mehmet konusunda nasil bir yol izleyecek? Hisleri ve zekâsi onu dogru yonlendirecek midir? Kenan Efendi ve Kenan Milos bir ipte gezinen iki cambaz midir? Farah ve Leyla arasindaki cekismede ilk raunt kimin olacaktir? Davut Pasa bu suikast girisimi sonrasinda Farah’a verdigi sozu hangi durumda tutacaktir? Ve Farah’in hayati nasil allak bullak olacaktir?

Arka Sokaklar 382. Bölüm Fragmanı 25 Aralık

Kanal D ekranlarında cuma günleri yayınlanmakta olan arka sokaklar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Rıza, bakandan ekibini geri istemiş sözünü de almıştır. Ancak günler geçmesine rağmen ekip hala Taşlıtepe’ de görev yapmakta ve bu durumdan da mutsuzlardır. Taşlıtepe’ de bir olay dönüşünde şube de karşılarında Rıza babayı görürler. Rıza ekibini geri götürmeye gelmiştir. Selin ve Volkan, bu özel ekipten ayrılacakları için üzgündürler, tam bu sırada Rıza’nın ikisine de güzel bir teklifi vardır. Ekip, kendi emniyetlerine döndüklerinde Arif müdür anında uyarıyı verir. Timur hala dışarıdadır. Timur ise kaldığı bağ evini değiştirmiş, yeni evine yerleşmiştir. Körtis ve Kunduz’dan hastanedeki Sait’in işinin bitirilmesini ister. Bu işi hallettikten sonra da hastanede yatan adamı Aytek’in kurtarılması talimatını verir. Ancak Sait’in ölümünden sonra Aytek ekip tarafından sorguya alınır.

Star Tv izle Muhteşem Yüzyıl Kösem 7.Bölüm Fragmanı 24 Aralık

Star TV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Ahmed çiçek hastalığına yakalanıyor! Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile anlaşma yapıyor! Taht hazırlığı sürerken, şehzade Mustafa da hastalığın pençesine düşüyor! Ve hanedan, eşi görülmemiş bir krizin eşiğine geliyor! Anastasia, hayatını hiçe sayıp aşkı için mücadele ediyor! Şahin Giray tahta çıkmak için gün sayarken, hanedanı kurtaracak yeni bir umut yeşeriyor! Ancak Halime, verdiği emirle son umudu da yok ediyor! İktidarını kaybetmek istemeyen Safiye, yeni taht adayını açıklıyor! Herkesi şok edecek bu isim, yeni bir savaş başlatıyor! Şehirde başlayan isyan, sarayın kapılarına dayanıyor! Anastasia, Safiye’nin gerçek yüzüne tanık oluyor!

Kara Sevda 11.Bölüm Fragmanı izle 23 Aralık Özeti


Star TV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanmakta olan kara sevda konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle. Nihan evliliği ile ilgili gerçeği anlatacak mı? Kemal'in, Nihan'ın evliliğiyle ilgili büyük sorusuna karşılık Nihan'ın kaçacak yeri kalmaz. Nihan'ın itirafı, Kemal için yeni soruların başlangıcı olacaktır. Emir, Kemal'e oynadığı oyunu kimin bozduğunu araştırır. Düşmanlarını tek tek gözden geçirir ve ilk şüpheli ismin sorgulamasına başlar. “Köstebeği” bulmaya doğru hızla ilerlerken, bir yandan Kemal'le ödeşmek için, ailesindeki en zayıf halkalar hedefi haline gelir. Zeynep, Salih’le içine düştüğü evlilik çıkmazından kurtulmaya çalışırken, aklına bile gelmeyecek bir yöne doğru sürüklenir. Tarık'sa kendi kanatlarıyla uçmak isterken, hiç hesap etmediği bir oyunun içine düşer.

Kurtlar Vadisi Pusu 277. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Perşembe

POLAT ZOR DURUMDA! İsviçre Polisi Polat, Cahit ve Dağıstanlı’yı gözaltına alarak bilinmeyen bir yere götürür. Polis patlamadan Polat Alemdar’ı sorumlu tutmaktadır. Ariel ve Smith, kendilerini İnterpol görevlisi olarak tanıtarak, en büyük düşmanları Polat Alemdar’ı ele geçirip ondan ebedi olarak kurtulma derdindedir. HOCA HEDEFTE… Karun’un yeni hedefi ise aşiret liderleriyle görüşüp aralarındaki sorunları çözmek için Irak’a giden Hoca olacaktır. Karun bu sefer de adamlarına Hoca’yı etkisiz hale getirme talimatı verir. Diğer yandan Yasin komutasındaki Siyah Sancak da hocayı korumak ve aşiretleri eğitmek maksadıyla Irak’a gider. Bu gelişme Ortadoğu’da gözü olan karanlık güçleri rahatsız eder. Ariel ve John Smith Irak’ta bulunan Cahit ve Yasin’e tuzak kurarken, aynı anda Hoca da hedeftedir… SAFİYE’NİN TİLKİ’YE SÜRPRİZİ Polat’tan intikamını almak için Safiye ve Elif’in İsviçre’de yaşadığı evi bulan Tilki’yi ise Safiye’nin sürprizi beklemektedir. Gafil avlanan Tilki’ye ummadığı bir yerden destek gelirken, bu sırada Pusat vurulur… ZEYNEP YUSUF’UN ANNESİ Mİ? Yusuf kendi gerçeğinin peşinde koşmaya devam ediyor. Zeynep’in evine gizlice giren Yusuf’un amacı DNA örneği alarak kafasındaki soru işaretlerine son vermektir.

İnadına Aşk 26. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Perşembe

Defne'nin kovulduğunu öğrenen Yeşim ve Deniz, bu sefer güçlerini Aslı ile birleştirirler ve Aslı'nın bir danışanını oyuna dahil ederek Yalın ve Defne'yi birbirlerinden habersiz olarak şehir dışındaki bir otele iş seyahatine gönderirler. Bakalım Yalın ve Defne'nin inatları bu plana da dayanabilecek midir? Çınar'ın evlilik hazırlıklarıyla imtihanı git gide ağırlaşarak devam eder. Mobilya alışverişini bir şekilde atlatır ama bakalım Pembe Sultan'ın da katıldığı bohça alışverişine dayanabilecek midir? Deniz'in anne babasının ölüm yıldönümünde onunla olamayan Ezgi bunu da sorun etmeyi başarır. Ancak Deniz'in Ezgi'yi yanında götürmemesinin bir sebebi vardır çünkü annesinin öldüğü uçurumun başında onu biri beklemektedir. Leyla iş konusunda onu oyuna getirip kendi şirketinde çalışmaya zorlayan Toprak'ın başına o şirketi yıkmaya and içer. Bakalım bunu başarabilecek midir? Adem ise Defne'den aldığı akılla Habibe'nin karşısına çıkmamaya, sevdiğine sosyal medyadan gönderdiği manilerle ulaşmaya karar verir. Sosyal medya üzerinden yapılan bu karşılıklı mani atışması, onları hiç ummadıkları bir sürprize sürükleyecektir.

Asla Vazgeçmem 31. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Perşembe

İclal’in kurduğu bebek tuzağını öğrenen Aytül kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılır. Hastaneden çıktığında ise tek bir hedefi vardır. Bebeği aldırması için İclal’i ikna etmek. Bunun için önce konuşarak güzellikte onu ikna etme yoluna gider ancak başarılı olamayınca tehdit ederek İclal’i kararından döndürmeye çalışır. Aytül’ün Fırat ve İclal’e tepkilerinden şüphelenen Yiğit, birşeyler döndüğü konusunda eminse de aklı Nur ile o kadar doludur ki, bu işin çok da üzerinde durmaz. Yiğit, Nur’la bir araya gelmek ve konuşmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Ondan asla vazgeçmeyeceğini ispat etmek ister gibidir adeta. Mahkeme yolunu açarak Cahit’i babalık testine ikna eden Elmas, mutlu sona sadece günler kalmış olduğunu düşünmektedir. Lansman gecesinde çıkan rezalet Nur’un iş hayatını zora sokmuştur. Kerem herzamanki gibi Nur’un yanındadır. Bu yakınlıktan hiç haz etmeyen Yiğit yine büyük bir olaya imza atacaktır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 7. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Perşembe

Ahmed çiçek hastalığına yakalanıyor! Safiye Sultan, şehzade Mustafa’yı tahta çıkarmak için Halime ile anlaşma yapıyor! Taht hazırlığı sürerken, şehzade Mustafa da hastalığın pençesine düşüyor! Ve hanedan, eşi görülmemiş bir krizin eşiğine geliyor! Anastasia, hayatını hiçe sayıp aşkı için mücadele ediyor! Şahin Giray tahta çıkmak için gün sayarken, hanedanı kurtaracak yeni bir umut yeşeriyor! Ancak Halime, verdiği emirle son umudu da yok ediyor! İktidarını kaybetmek istemeyen Safiye, yeni taht adayını açıklıyor! Herkesi şok edecek bu isim, yeni bir savaş başlatıyor! Şehirde başlayan isyan, sarayın kapılarına dayanıyor! Anastasia, Safiye’nin gerçek yüzüne tanık oluyor! Sarayda sıkışıp kalan hanedan ölümü bekler.