7 Şubat 2014 Cuma

Şefkat Tepe 139.Bölüm Fragmanı STV 15 Şubat


Şefkat Tepe 139.Bölüm Özeti
Aslı, Şahin ve Dicle, kendilerini korkunç bir tuzağın içinde bulur. Naza ise Serdar’ın intikamını almak için harekete geçerek Cemal’i yakalar ve Celil’e teslim eder. Cemal’i kurtarmak için pusu kuran örgüt üyelerinin karargahta 13 askeri şehit etmesi Sungurlar Timi’ni harekete geçirir. Yaşananlar üzerine Suriye’ye giren Celil ve Sungurlar Timi, Cemal’in peşine düşer, ancak ardı ardına gelen tuzaklar Tim’i zor durumda bırakır. Hafızasını kaybeden Serdar Komutan ise başına gelen olaylar karşısında sürpriz bir karar alır. Canlı bomba tuzağıyla çalkalanan Suudi Arabistan’da işler karışır. Amerikan vatandaşlarının yoğun olarak bulunduğu ülkede yaşanan ve El Kaide’nin üstlendiği belirtilen baskınlar ve canlı bomba tuzakları FBI’yı harekete geçirir. Ülkeye giren FBI’ya karşı El-Kaide üyeleri yeni planlar hazırlar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Samanyolu TV'd 15 Şubat'da ekrana gelecek olan şefkat tepe 139.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sefkat-tepe-139-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder