13 Şubat 2014 Perşembe

Aşk Ekmek Hayaller 10.Bölüm Fragmanı Show 20 Şubat


Aşk Ekmek Hayaller 10.Bölüm Özeti
Zeren'in adını vermesiyle beraber Karaca'yı içeri alırlar. Genç kız, kurtulmak istediği geçmişiyle bir kere daha karşılaşmak zorunda kalır: Sonuçta O, katil zanlısı Numan Yılmaz'ın kızıdır. Sadece bu değil, Altan'ın giderek artan ilgisi, Karaca'yı hem zor durumda bırakmakta hem de aklını karıştırmaktadır. Altan, Karaca'nın Uğur'la görüştüğünü öğrenince kıskanır, hırslanır ve bu hırs, ikilinin ölümüne kavga etmesine sebep olur. Öte yandan Uğur, kendisinden ne kadar uzak tutmaya çalışsa da Burcu umutsuzca aşıktır Uğur'a... Bütün bu yaşananlardan uzakta, Reyhan'ın Değirmencioğlu ailesinden intikam alma planı istediği noktaya gelmiş; Güneş, Yeliz'in kalbini çalmayı başarmıştır. Şimdi sıra, yaşadığı acıların kaynağı olan bu aileyi parçalamaya, onlara acı çektirmeye gelecektir
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Show TV'de 20 Şubat'da ekrana gelecek olan aşk ekmek hayaller 10.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/ask-ekmek-hayaller-10-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder