7 Şubat 2014 Cuma

Arka Sokaklar 317.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Arka Sokaklar 317.Bölüm Özeti
Ekip, Bozkurt’u hapishanedeki oğlu Fırat’ı öldürmekle tehdit eden Çetin’in peşine düşüyor. Çetin ve adamı Ekber ortalıkta yoktur. Bozkurt, Murat’ı düşman gibi görmektedir. Kendi yorumuna göre önce oğlu Fırat’ı elinden almıştır, sonra da ölümün eşiğinden canını kurtarmıştır. Bozkurt, hapishaneye oğlunu ziyarete gider. Bozkurt’un fırınını Çetin’in kundaklattırdığından herkes emindir. Murat, Bozkurt’la fırınla ilgili konuşmaya çalışır. Çetin, Bozkurt’tan kan parası ister. “Ya bu parayı ödeyeceksin, ya da oğlunu içeride öldürtürüm” diyerek tehdit eder. Bozkurt, arkadaşı Kemal’den destek alarak bu parayı bulmaya çalışır. İlk hedef kuyumcu soygunudur. Ekip, Bozkurt’u durdurmanın, Fırat’ı başına bir şey gelmeden hapishanede kurtarmanın ve Çetin’in peşine düşer.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Kanal D'de 15 Şubat'da ekrana gelecek olan arka sokaklar 317.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-317-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder