26 Ocak 2014 Pazar

Sana Bir Sır Vereceğim 29.Bölüm Fragmanı izle 2 Şubat


Sana Bir Sır Vereceğim 29.Bölüm Özeti
Tilki’nin Savaş’ı kurtarma çabası sonuçsuz kalmaz. Savaş nezaretten çıkar çıkmaz Tilki, Savaş’a tüm olanları ve Deniz ile yaptığı anlaşmayı anlatır. Ancak Savaş, Deniz’e güvenmez. Hem Aylin’i hem de kendilerini güvenceye alabilmek için yeni bir plan yapar. Bu plan her şeyi sona erdirecektir. Bunun için herkesin yardımına ihtiyacı vardır. Meltem ve Levent’e bile… Savaş, Meltem ve Levent’ten son kez kendisine güvenmelerini ister. Aylin, her şeyi hatırlar ve içinde bulunduğu tehlikeli durumu fark eder. Bir an önce Tilki’ye ulaşmalıdır. Aylin, Ozan’ın kendisinden şüphelendiğini anlamaz. Onu kandırmak için bir plan yapar. Ozan’ın da Aylin’le ilgili tehlikeli planları vardır. Aylin ise bu tehlikeden habersizdir… Mehmet’in vicdanı, Esra’yı içine düştüğü korkunç durum içinde bırakmaya elvermez. Mehmet, Esra’yı eve getirmeye karar verir. Çocuklar bu durumu çok da hoş karşılamazlar. Mehmet çocukları ikna etmek için yeni bir yöntem bulmak zorunda kalacaktır. Aylin’i görmek isteyen Tilki, Deniz’i ikna etmeyi başarır. Aylin’in kaldığı eve gittiklerinde kötü bir sürpriz ile karşılaşırlar. Bu beklenmedik gelişme yaptıkları planı alt üst edecektir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 2 Şubat'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 29.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-29-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder