18 Ocak 2014 Cumartesi

Sana Bir Sır Vereceğim 28.Bölüm Fragmanı FOX 26 Ocak


Sana Bir Sır Vereceğim 28.Bölüm Özeti
Aylin’in yaşadığını gören Tilki’nin tüm umutları öğrendiği başka bir gerçekle yıkılır. Aylin depo yangınından öncesine ait hiçbir şeyi hatırlamıyordur. Hayatının aşkı Tilki’yi bile… Tilki, Aylin’e tekrar kavuşabilmek için Deniz’le çalışmayı kabul eder. Bu sırada Aylin de geçmişini hatırlamak için çaba sarf etmektedir.. Büyük Abi’yi hapisten çıkarma planına Levent ve Burak da dahil olur. Savaş ise Büyük Abi’ye ulaşmak için kendi yönteminde ısrarcıdır. Savaş’ın planını Meltem’den öğrenen Tilki, onu hapisten kurtarmak için harekete geçer. Mehmet, emniyetteki işe kabul edilir. Fakat Mehmet’i, çalışmaya başladığı ilk gün büyük bir tesadüf bekler. Hiç ummadığı bir yerde Esra’yla karşılaşır. Bu karşılaşma hem Esra’nın hem de Mehmet’in hayatında yeni gelişmelere sebep olacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 26 Ocak'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 28.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-28-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder