1 Aralık 2013 Pazar

Güneşi Beklerken 23.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Güneşi Beklerken 23.Bölüm Özeti
Kerem, Zeynep’e yaşattıklarının hesabını sormak üzere, hiç beklemediği bir anda Aksel’in karşısına çıkıyor ve ikili kozlarını paylaşıyor. Zeynep’in, kendisi için hazırladığı uyku haplı içecek tuzağını fark eden Aksel, karşı hamle ile içeceği Zeynep’e içirmeyi başarır. Sonra da Zeynep’i arkadaşları ile bir konteynere kapatıp, ardından da Barış’ı arar. Zeynep ile Aksel’in bulunduğu yeri geç de olsa önce Kerem, sonra da Barış bulur. Ancak ikisi de oradan çoktan gitmişlerdir. Zeynep’i bulmak için, Aksel’in onlara hazırladığı bilmeceyi ve oyunu çözmek zorundadırlar. Eve çıkan Demet ile Tülin arasında da hiç beklenmedik bir arkadaşlık kurulur. Bu durum en çok da Cihan için şaşırtıcıdır. Gözlerini açtığında kendini konteynerde bulan Zeynep, panik içindedir. Bağırarak sesini duyurmaya çalışır. Aksel’in oyununa daha fazla katlanamayan Kerem, Zeynep’i kendi yöntemleri ile bulmaya karar verir. Barış ise bulmacayı çözerek onu bulmaya çalışır. Peki, Zeynep’i önce kim bulacaktır? Kerem mi, yoksa Barış mı? .
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 8 Aralık'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 23.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-23-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder