17 Kasım 2013 Pazar

Sana Bir Sır Vereceğim 19.Bölüm Fragmanı izle FOX 24 Kasım


Sana Bir Sır Vereceğim 19.Bölüm Özeti
Duru ve Tilki’yi birlikte gören Aylin, Tilki’nin onu aldattığına emin olur. Tilki’nin yalan söylemesi üzerine Duru’yla yüzleşmeye karar verir. Duru’dan aldığı cevap her şeyi daha da karmaşık hale getirir. Aile ekonomik olarak zor zamanlar geçirmektedir. Giderleri karşılamakta zorlanan Mehmet karısının yüzüğünü satmak zorunda kalır. Bunu öğrenen Esra, Mehmet’in yaşadığı bu zor durumu kendi lehine çevirmek için plan yapar. Büyük Abi’nin emriyle, Meltem ve Levent, parti hazırlıklarına başlar. Bu büyük planın parçası olan Savaş, Tilki’yle arasındaki buzları eritip, onu partiye gelmesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Tilki gitmemekte kararlıdır. Aylin ise Tilki’yi kıskandırmak için partiye gidecektir. Buna rağmen Tilki’nin partiye gitmemesi Büyük Abi’nin planını zora sokacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 24 Kasım'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 19.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-19-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder