27 Kasım 2013 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 206.Bölüm 5 Aralık Perşembe Fragmanı


Kurtlar Vadisi Pusu 206.Bölüm Özeti
Polat Alemdar'ı karşısında gören Abdülhey ne yapacak? Polat, Abdülhey'i ikna edebilecek mi? Tapınakçılar olarak bilinen grubun olası eylemlerine karşı İhtiyarlar Meclisi'ni ve ekibini uyaran Polat'ın, Armegeddon timiyle ilgili planı ne olacak? Türkiye'nin başına yeni bir bela sarmayı hedefleyen Kane, nasıl bir eylem planı içine girdi? Peki Cahit, Kane'nin bu hain planları içerisinde yer alacak mı? Cahit, eski dostlarına ihanet edecek mi? Suçunu başsavcıya itiraf eden Leyla, nasıl bir tepkiyle karşılaşacak? Başsavcı konuyla ilgili soruşturmayı başlatacak mı? Babasının hayaliyle avunan elif, Ömer babadan ne isteyecek? Nazife anne ve Ömer babanın bu çaresizliğine Abdülhey bir umut olacak mı? Poyraz'ı yakalayan Kara, intikamını nasıl alacak? Bu, Poyraz'ın sonu mu olacak?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 5 Aralık'da ekrana gelecek olan kurtlar vadisi pusu 206.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kurtlar-vadisi-pusu-206-bolum-fragmani-5-aralik.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder