27 Kasım 2013 Çarşamba

İnadına Yaşamak 2.Bölüm Fragmanı izle Yeni dizi


İnadına Yaşamak 2.Bölüm Özeti
Zeynep ve Ali, birbirini tanımayan iki yabancıdır. Her ikisi de geçmişte yaşadığı acı olaylar sonucu boşanmış, kendilerine yeni ve yalnız birer hayat kurmuştur. Yıllar sonra geçmişlerinden gelen bir emanet, kaderlerini birleştirirken; onları hayatlarının en zor seçimiyle karşı karşıya bırakır. Emanetin adı Çınar’dır; korunmaya muhtaç dünyalar tatlısı bir oğlan çocuğu… Kimdir bu çocuk? Neden gelmiştir? Kimden korunması gerekmektedir? Tüm cevaplar, unutmaya çalıştıkları geçmişlerinde gizlidir! Çınar, Ali ve Zeynep’in altı yıl önce boşandıkları eski eşleri Rıdvan ve Asiye’nin çocuğudur. Rıdvan ve Asiye, bulaştıkları beladan kurtulana kadar güvende olması için Çınar’ı, Zeynep ve Ali’ye emanet etmek zorunda kalır. Ardından izlerini kaybettirmek için kaçarken korkunç bir kazada hayatlarını kaybederler.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 5 Aralık'da ekrana gelecek olan inadına yaşamak 2.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/inadina-yasamak-2-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder