7 Ekim 2013 Pazartesi

Görüş Günü Kadınları 7.Bölüm Fragmanı izle FOX

Görüş Günü Kadınları 7.Bölüm Özeti Arif, Gülay ile görüşür ve onu tehdit eder çünkü; polise tanıklık yapanın Gülay olduğundan emindirler. Mehmet, Gülay’a zarar gelmemesi için elinden geçen çabayı göstermektedir. Ancak Gülay’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Bahar, Mehmet ve Gülay’ı konuşurken gördüğünden beri aralarında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlar. Hapisten çıkan Ömer’in eve dönüşü ile mutlu günlerine geri dönen Lale, Turgut’un hayatlarına kâbus gibi çökeceğinden habersizdir. Annesi Zehra’yı ve evini kaybetmekten korkan Murat’ın aklını kolayca çelen Canan; onu ikna ederek hayatının en büyük hatasını yaptırır. ‘’Görüş Günü Kadınları ‘’ üzerindeki karabulutların yağmura dönüştüğü yerde yine birbirilerine sarılır….
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 14 Ekim'de ekrana gelecek olan görüş günü kadınları 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gorus-gunu-kadinlari-7-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder