29 Eylül 2013 Pazar

Görüş Günü Kadınları 6.Bölüm Fragmanı 7 Ekim FOX

Görüş Günü Kadınları 6.Bölüm Özeti Uyuşturucu satıcılığından tutuklanan Lale , Ege’yi kaybetmiş olmanın verdiği huzurlukla her şeyi Ömer’e anlatır. Ege, koruyucu aileye verilecektir. Hapisten çıkmasına çok az bir zaman kala gerçekleri öğrenen Ömer çılgına döner. Kudret ise , Süreyya’ya olan aşkından vazgeçmemekte her geçen gün Süreyya’ya daha da bağlanmaktadır . Hapishanede mahkûmların aileleriyle daha fazla vakit geçirmeleri için düzenlenen ‘’Aile Gününde’’ ona büyük bir sürpriz yapmayı planlar. Ancak, bu büyük sürprizin onu düşmanlarına yaklaştırdığından habersizdir. Komiser Mehmet , elindeki olayda Gülay’ın da desteğiyle Sertaç’ı mahkum ettireceğini düşünürken olayın sadece cinayet olmadığını fark eder. Sertaç, kendisini ve ortağı Arif’i kimin ihbar ettiğini öğrenir. Murat ise, ilişkilerinin düzeldiğini düşünürken annesi Zehra’nın ona danışmadan yaptıkları yüzünden annesine öfke duymaya başlar. Ve ‘’Görüş Günü Kadınları’’ kendilerini yeniden çıkmazın içinde bulur…
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


görüş günü kadınları 6.bölüm fragmanı ile FOX TV'de 7 Ekim'de ekrana gelecek olan tanıtım yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gorus-gunu-kadinlari-6-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder