12 Temmuz 2013 Cuma

Her Şey Yolunda Merkez 14.Bölüm 19 Temmuz Cuma

Her Şey Yolunda Merkez 14.Bölüm Özeti

Sağlık taramasından geçen Vakıf Müdür, sağlıkçıların konuşmalarını yanlış anlamış ve öleceğini sanmıştır. Vakitsiz göçüp gideceğini sanarak başta Şakir olmak üzere herkese iyi davranmaya başlayan Vakıf Müdür'ün makam mevki hırsı da kalmaz. Selçuk ve Yasemin yakınlaşması tüm hızıyla sürerken, bu durumdan rahatsız olan Cem ve Peri de ister istemez birlikte hareket etmeye ve birbirlerini daha yakından tanımaya başlar. Bu dörtlünün bir mekanda karşılaşmaları iki çift içinde sürpriz olacaktır. Öte yandan Serkan ve Dilek tüm bu gönül işlerinden uzakta arkadaşça gezip eğlenmektedir. Melek Efe Selim'in Nermin'den hoşlandığını sanmakta ve çok üzülmektedir. Diğer yandan Selim yanlış anlaşılmaktan ötürü oldukça sıkıntılıdır. Birinci sınıflar çarşı izninde hep birlikte Lunaparka gider, Batu'nun Nermin'e yakınlaşma çabaları buradada sonuç vermez. Tetik Tekin ve Vandam Nuri arasında ki Seçil Komser'i etkileme çabaları, gittikçe dozunu arttıran bir hal almıştır. İkili Seçil'i etkilemek için olmadık durumlara düşecektir. Serap Müdür Sami Yavuz'un yerleşmesine yardım ederken açılmamış bir koliden çıkan eski fotoğraflarla geçmişe gidecektir..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 19 Temmuz'da ekrana gelecek olan her şey yolunda merkez 14.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/hersey-yolunda-merkez-14-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder