2 Temmuz 2013 Salı

Güneşi Beklerken 2.Bölüm 9 Temmuz Salı

Güneşi Beklerken 2.Bölüm Özeti

İstanbul’da yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan Demet de aslında tedirgindir. Çünkü kızından babası ile ilgili gerçeği yıllardır saklamaktadır. Jale, Demet’e kız kardeşinin yanında iş bulur. Fakat bu iş, Demet’e beraberinde hiç beklemediği büyük bir sürprizi de beraberinde getirir. Zorla geldiği İstanbul’a alışmak Zeynep için de kolay olmaz. Daha ilk günden okulda adeta kendi krallığını ilan etmiş olan şımarık çocuk Kerem Sayer ile karşı karşıya gelirler. Zeynep, Kerem’in ekibi ile işkence ettiği bir öğrenciyi onun zulmünden kurtarır. Fakat bu kahramanlık ona pahalıya patlar. Okuldaki otoritesi sarsılan Kerem, Zeynep’ten herkesin içinde kendisinden özür dilemesini ister. Bunu kabul etmeyen ve ona meydan okuyan Zeynep’e destek Kerem’in kardeşi kadar sevdiği Barış’tan gelir. Öte yandan Zeynep’in koşudaki doğal yeteneği okulun beden eğitimi öğretmeni Cihan’ın dikkatini çeker. Cihan bu yetenekli genç kızla daha yakından ilgilenmeye başlar. Fakat bu durum Cihan’ın aynı okulda okuyan kızı Melis’in hiç hoşuna gitmez.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 9 Temmuz'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 2.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-2-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder