30 Temmuz 2013 Salı

Bir Aşk Hikayesi 18.Bölüm 6 Ağustos Salı

Bir Aşk Hikayesi 18.Bölüm Özeti

Yaşadığını bilseydim onu asla bırakmazdım. Dünyayı karşıma alır gene bırakmazdım. Şimdi bulmak için her şeyimi vermeye hazırım. Her şeyimi…” Korkut annesinin bu çığlığına ne cevap verecek… Onu affetmeyi başarabilecek mi?Diğer tarafta Ceylan Eda’yla Korkut’un öpüştüğünü gördükten sonra öfkesi giderek artar. Ve Korkut’un canını yakmak için büyük bir hamle yapmaya hazırlanır. Ancak korkut buna izin vermez. Denizin ortasında bir balıkçı teknesinde iki aşık hesaplaşır. “Benden intikam almak istiyorsun. Bu yüzden Tolga’yla evleneceğim diye tutturdun... Sana sadece intikam duygusunu bilen biri olarak söylüyorum. Bu duygu en çok seni bitirecek... Kendinden bile nefret edeceksin... Yapma... ” Ceylan daha ne kadar Korkut’a ve aşkına karşı gelebilir? Sonunda dayanamaz ve kendini bu aşka bırakır. Ancak her ikisinin de hesaplamadığı bir şey vardır. Ceylan ve Korkut bilinmeyene doğru gitmektedir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.
http://#/bir-ask-hikayesi-18-bolum-fragmani.html

Fox TV'de 6 Ağustos'ta ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 18.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-18-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder